Salt la conţinutul principal

Politica de confidentialitate


Platforma www.cursuri.surdocecitate.ro este un site realizat de Fundația Sense Internațional România cu sprijin financiar din partea Fundației Nelumbo și Sense International UK.

Sense Internaţional România este o organizație non-guvernamentală românească, înființată în anul 2001, persoană juridica privată, non-profit, apolitică, independentă de orice altă instituție sau persoană, română sau străină.

Sense Internațional România este o organizație caritabilă care oferă sprijin persoanelor cu deficiențe senzoriale multiple/ surdocecitate pentru a le oferi accesul la o viață independentă.

Scopul platformei www.cursuri.surdocecitate.ro este de a oferi instruire persoanelor care doresc să studieze mai îndeaproape domeniul surdocecității și alte domenii conexe.

Dreptul de proprietate intelectuală 

Conținutul platformei www.cursuri.surdocecitate.ro este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe. Toate materiale integrate în acest site sunt proprietatea Sense Internațional România.

În cazul în care sursele vor fi reproduse sau utilizate, aveți obligația legală de a menționa sursele și a cita materiale, precum și de a cere acordul în scris la adresa: cursuri@surdocecitate.ro 

Ce informații vor fi păstrate?

Sense Internațional România va colecta și păstra informațiile persoanelor care se vor înscrie la unul dintre cursurile existente în platforma e-learning, accesând formularul de înscriere

Datele cu caracter personal (nume, adresă, adresă de email, telefon, precum și orice altă informație prin care o persoană poate fi identificată) vor fi prelucrate conform legislației din România, respectiv Regulamentul UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Conform legii anterior menționate, persoanele au dreptul de acces, de intervenție asupra datelor personale, să se opună prelucrării asupra acestor date și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestui drept, persoanele pot trimite o cerere la adresa rantonie@senseint.org.ro cu mențiunea Ștergere date personale din baza de date.

Cum folosim informațiile despre dumneavoastră?

Informațiile pe care le oferiți sunt utilizate pentru a se oferi acces în platforma e-learning, pentru a primi informații despre cursuri prezente și viitoare, despre situația dvs în calitate de cursant, notele primite, diplomele eliberate și orice altceva este necesar în contextul rolului de cursant al Fundației Sense International România. 

Sense Internațional România nu vinde liste cu nume de persoane sau alte detalii personale niciunei alte organizații sau firme.

Realizăm statistici și analizăm global datele obținute pentru a face rapoarte către finanțatorii organizației sau instituții ale statului român față de care fundația are responsabilități de raportare în acord cu rigorile legii, însă nu vom oferi datele personale prin care o persoană poate fi identificată.
 

Date de contact necesare

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica de confidențialitate, vă rugăm să accesați formularul de contact sau să trimiteți un email la cursuri@surdocecitate.ro